Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Buzdolabı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

21-01-2021 14:01
Buzdolabı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

BUZDOLABI SATIN ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ

Bu kadar çok seçenek varken hangi buzdolabının size uygun olduğunu nasıl bileceksiniz? Sizler için doğru buzdolabını seçme rehberi hazırladık.
 
BUZDOLABI TİPİ
Geleneksel tip olarak da adlandırılan dondurucu üstte buzdolabı,
kombi tipi olarak da bilinen dondurucu altta buzdolabı, 2-3 ya da 4 kapılı modelleriyle gardırop tipi buzdolabı, tek kapılı ve çift kapılı seçeneklerle ankastre buzdolabı
ve küçük mutfaklar için pratik çözüm sunan tezgah altı buzdolabı olmak üzere beş çeşit buzdolabı bulunur.
 
KAPASİTE VE BOYUT
Litreyle ifade edilen buzdolabı kapasitesini belirlerken evdeki kişi sayısına ve mutfak alışverişi yapma sıklığınıza dikkat edin.
Küçük aileler ve sık sık mutfak alışverişi yapanlar için 500 L ve altı, kalabalık aileler ve tek seferde çok miktarda alışveriş yapanlar için 500 L ve üzeri buzdolabı seçimleri uygun olacaktır. Kapasite kadar önemli bir diğer kavram da buzdolabı boyutudur. Cm cinsinden genişlikle ifade edilen buzdolabı boyutuna, mutfağınızın büyüklüğüne ve mutfakta buzdolabına ayrılan alana göre karar vermelisiniz. Küçük mutfaklar ve dar buzdolapları için 60 cm ve altı, standart büyüklükteki mutfaklar için genişliği 70 cm,
büyük mutfaklar ya da geniş alanlar için 74 cm ve üzeri buzdolabı modelleri uygun olabilir.
 
ENERJİ TÜKETİMİ
Enerji sınıfındaki her +, cebinizde kalan parayı ve çevreye katkınızı arttırır.
 
TAZELİK
Sebze, meyve ve et gibi gıdaları daha uzun süre tazeliğini kaybetmeden saklamak, yeni nesil buzdolabı modellerinin sunduğu tazelik paketleriyle artık mümkün.
Mesela, süt ürünleri ve şarküteri gibi gıdaları saklamak için 0 derece sabit sıcaklık sunan kahvaltılık bölümleriyle ek alan sunan bir buzdolabı tercih edebilirsiniz. Sebze, meyve ve yeşillikleriniz için özel olarak tasarlanan bölümler sayesinde buzdolabı içindeki nemi kontrol edebilir, yiyeceklerinizi 30 güne kadar sağlıklı bir şekilde koruyabilirsiniz.
Doğadaki fotosentez gibi bir etki yaratan özel aydınlatma ve dalga teknolojileriyle dalından koparılmış gibi taze gıdaların tadını çıkarabilirsiniz.
 
YAŞAM KALİTENİZİ ARTIRACAK TEKNOLOJİLER

Arçelik buzdolabı, LED kapı aydınlatma tasarımı ve 720 litreye varan geniş iş hacmiyle size şıklığı ve kapasiteyi aynı anda sunar. Buzdolabının içindeki LED raf aydınlatmalarıyla daha fazla ışık ve kolaylık sağlar. Kullanımı kolay dokunmatik ekranıyla tek dokunuşla buzdolabınızın modunu ayarlayabilirsiniz. Hızlı Dondurma, Tatil Modu, Otomatik Buz Yapma, Açma/Kapama, Sıcaklık Değeri, Sıcaklık Birimi, Hızlı Soğutma, Ekonomi Modu modları arasından yiyecekleriniz ve sizin için en uygun seçeneği seçebilirsiniz.

Arçelik buzdolabı, Cool Plus özelliği sayesinde soğutucu ve dondurucu bölmeler için ayrı soğutma sistemi sunar. Bu cam bölmeler sayesinde kokular birbirine karışmaz. MultiFlow Hava Üfleme Teknolojisi ile her rafa eşit soğukluk dağılımı yaparak yiyeceklerinizi en yüksek performansla taze kalmasını garanti altına alır. Prosmart Inverter Kompresör özelliğinin yüksek enerji verimliği sayesinde tasarruf sağlayabilirsiniz.

Arçelik buzdolabı, FullFresh özelliğiyle yiyecekleriniz 30 güne kadar tazeliğini korur. Fotosentez etkisi yapan Mavi Işık özelliği sayesinde sebze ve meyveleriniz uzun süre tazeliğini korur besin değerini kaybetmez.

Arçelik buzdolabı, koku önleme sistemiyle kötü kokuları %90’a kadar önler. Değişebilir kapı yönü özelliğiyle buzdolabınızın kapısını evdeki konumuna göre değiştirerek büyük kolaylık ve alan sağlayabilirsiniz. Tek seferde 1 kilograma kadar otomatik buz yapabilen buzdolabınızla serinletici içecekler hazırlayabilirsiniz.

 
Bütçenize en uygun Arçelik Buzdolabına karar verdiyseniz, süpürge kategorimizden yüzlerce Arçelik Buzdolabı fiyat ve modellerine göz atabilirisiniz.Arçelik Buzdolabını peşin fiyatına taksit imkanı-havale seçeneği ile  satın alabilir, ücretsiz kargo-montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Arçelik güvencenizi ek garanti fırsatıyla uzatabilirsiniz
 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.