Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Arçelik Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

21-01-2021 14:15
Arçelik Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?
Klima seçimi yapmanın karışık ve zor bir iş olduğunu mu düşünüyorsunuz? Basit birkaç noktaya dikkat ederek sizin için en ideal klimaya kavuşabilirsiniz.

İlk adım, kullanacağınız ortama uygun klima tipine karar vermek. Tercih edebileceğiniz Arçelik klima çeşitleri arasında evlerde yer kaplamayan duvar tipi klimalar, genellikle geniş alana sahip ofislerde kullanılan salon tipi klimalar ve taşınabilir oluşları sayesinde kullanışlı çözümler sunan mobil klimalar yer alıyor.

Klima tipine karar verdikten sonra sırada almak istediğiniz klimanın ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamayacağından emin olmak var. Bu aşamada yaşanılan coğrafi bölge, evin hangi cephede yer aldığı, güneş ışınlarını alma derecesi, mekânda yaşayan kişi sayısı, ortamdaki pencere sayısı gibi çeşitli faktörler göz önüne alınarak hesaplanan BTU değeri ve klima kapasitesi size yardımcı oluyor.  

Size en uygun klimayı seçme yolunda büyük fark yaratacak bazı küçük detayları da göz önünde bulundurmanız gerekiyor.Arçelik Klimalar A, A+, A++ ve A+++ olmak üzere dört enerji sınıfına ayrılıyor. A+++ enerji sınıfına yaklaştıkça verimlilik artıyor. Yeni nesil Arçelik inverter klimalar ile enerji tasarrufu zirveye taşınıyor. Sessiz mod özelliğine sahip klimalar, siz çalışırken ya da sevdiklerinizle vakit geçirirken rahatsızlık yaratmadan sessizce çalışıyor. Havanın kalitesini artıran Ionizer+ teknolojisine sahip klimalar, havanın kalitesini artırarak ideal sıcaklıktan daha fazlasını sunuyor. Uyku modu, siz uyurken odanızın çok ısınmasını ve soğumasını engelleyerek uyku kalitenizi artırıyor. Üst düzey konfor sunan uzaktan kontrol özelliği ise evinize ya da iş yerinize gitmeden ortamı dilediğiniz ısıya getirmenizi sağlıyor. Yazın serinlemenizi kışın ise ısınmanızı sağlayacak klimayı seçerken sizin önceliğiniz hangisi?
Bütçenize en uygun Arçelik klimaya karar verdiyseniz, ilgili kategoriden onlarca Arçelik klima fiyat ve modellerine göz atabilirisiniz.Arçelikklimanızı peşin fiyatına taksit imkanı-havale seçeneği ile  satın alabilir, ücretsiz kargo-montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Arçelik güvencenizi ek garanti fırsatıyla uzatabilirisiniz.
 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.