Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Arçelik Elektrikli süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

21-01-2021 12:41
Arçelik Elektrikli süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Evde temizlik yapmak denince akıllara gelen ilk küçük ev aleti olan elektrik süpürgesi, pırıl pırıl evlerin en etkili sırrı. Peki, onlarca model arasından nasıl seçim yapacaksınız? Süpürge alırken nelere dikkat etmelisiniz bir bakalım.   

"İşte bu!” diyeceğiniz Arçelik süpürgeyi bulmak için ilk adım, süpürge çeşitlerini incelemek. Arçelik Elektrik süpürgeleri; yatık süpürgeler, dik süpürgeler ve şarjlı el süpürgeleri olmak üzere üçe ayrılıyor. En çok bilinen elektrikli süpürge tipi olan yatık süpürgeler, uzun kabloları sayesinde size daha çok hareket özgürlüğü veriyor, farklı modelleriyle her ihtiyacınızı karşılayabiliyor. Yatık süpürge çeşitleri arasında toz torbalı süpürgeler, toz torbasız süpürgeler, su filtreli süpürgeler ve ıslak & kuru süpürgeler yer alıyor. Evdeki pratik yardımcınız olan dik süpürgelerin ise elektrikli ve şarjlı seçenekleri bulunuyor. Küçük alanları hızlıca temizlemek istiyorsanız şarjlı süpürgeler size hitap ediyor.

Satın alacağınız süpürge tipine karar verdikten sonra sırada elektrik süpürgesinin özelliklerini incelemek var. Elektrik faturanızın daha az gelmesini istiyorsanız Watt ile ifade edilen motor gücü ve enerji sınıfına mutlaka dikkat etmelisiniz. Unutmayın; A+ enerji sınıfı demek, faturalarınızdan tasarruf etmeniz demek. D sınıfına yaklaştıkça elektrikli süpürgenizin harcadığı enerjinin, dolayısıyla da elektrik faturası tutarınızın artacağını bilmelisiniz. 
 
Yaşam tarzınız da elektrik süpürgesi seçerken oldukça önemli. İşten eve geç geliyor ve dilediğiniz saatte kimseyi rahatsız etmeden temizlik yapmak istiyorsanız hayatınıza kolaylık katacak, ses seviyesi düşük süpürge modellerine bir şans vermelisiniz.

Son olarak maksimum temizlik için dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da elektrik süpürgesinin sahip olduğu, yaşam kalitenizi artıracak teknolojiler. Örneğin HEPA filtre, en küçük toz taneciklerini bile yakalıyor ve evinizin daha temiz bir havaya sahip olmasını sağlıyor. Böylece alerjiden korunmanıza da yardımcı oluyor. Turbo fırçalar, evcil hayvanlarınızın tüylerini etkili bir şekilde temizliyor. Kolay temizleme teknolojisi ise tozların dağılmasına fırsat vermeden hazneyi temizlemenizi mümkün hale getiriyor.
 
Bütçenize en uygun Arçelik Elektrikli süpürgeye karar verdiyseniz, süpürge kategorimizden yüzlerce Arçelik Elektrikli Süpürge fiyat ve modellerine göz atabilirisiniz.Arçelik Elektrikli Süpürgeyi peşin fiyatına taksit imkanı-havale seçeneği ile  satın alabilir, ücretsiz kargo-montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Arçelik güvencenizi ek garanti fırsatıyla uzatabilirsiniz.
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.