Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Arçelik Buzdolabı Teknolojileri

25-01-2021 12:27
Arçelik Buzdolabı Teknolojileri
    

                                                           



 

 

 
 
 
 
 
 

 
                                                     FullFresh Teknolojisi
full-fresh-teknolojisi

Buzdolabınızı her açtığınızda ilk günkü gibi taze sebze ve meyvelerle karşılaşmak harika olmaz mıydı? Bir de bunları bozulmadan tüketmek için zamanla yarışmak zorunda olmadığınızı hayal edin. Arçelik buzdolaplarında bulunan FullFresh+ özelliğiyle taze gıdalarınızın bozulması ya da bayatlamasından endişe etmenize gerek kalmaz. FullFresh+ teknolojisine sahip Arçelik buzdolapları özel bir sebzelik tasarımına sahiptir. Gelişmiş hava kanalları sayesinde, sebzelik bölümündeki nem ve ısı hassas bir şekilde kontrol edilir. Sebzeliğin nem oranı taze gıdalarınız için her zaman en ideal seviyede tutulur. Buzdolabında kolaylıkla bozulan yeşillikler, sebze ve meyveler üç kata kadar daha uzun ömürlü olur. FullFresh+ bölmesindeki gıdaların besin değerleri korunur ve gıdalarınız 30 güne kadar taze kalır. FullFresh+ teknolojisi sayesinde dilediğiniz kadar taze gıda alışverişi yapabilir, sebze ve meyvelerinizi 30 gün içinde dilediğiniz zaman tüketebilmenin özgürlüğünü yaşayabilirsiniz.


Mavi Işık Teknolojisi

mavi-isik-teknolojisi

Sebze ve meyvelerimizi canımız istediğinde dalından koparıp tüketmek çoğumuz için ne yazık ki mümkün değil. Arçelik buzdolaplarında bulunan Mavi Işık teknolojisi sayesinde sebze ve meyvelerinizin çok daha uzun süre taze kalmalarını sağlayabilir, besin değerlerini koruyabilirsiniz. Mavi Işık teknolojisi meyve ve sebzeleriniz için ideal dalga boyunda bir aydınlatma sağlar. Bu sayede gıdalarınız doğadaymış gibi fotosentez yapmaya devam eder. Mavi Işık teknolojisiyle sebze ve meyvelerin ömrü uzar, tüketim kalitesi yükselir ve yiyecek israfı en aza iner. Mavi Işık teknolojisiyle canınız ne zaman isterse besin değerleri korunmuş taze gıdaların tadını çıkarabilirsiniz.




 
 
 
 
 
                                                                                                                                  Geniş İç Hacim
genis-ic-hacim

Yeni elektronik ekran, Geliştirilmiş aydınlatma çözümleri (İç ve dış aydınlatma) Üst dolap rafında % 77 iyileşme.Geliştirilmiş raflar ve bölmeler,Metal arka duvar,720 Litre brüt hacim.





 


                                                  Buz Dökme Teknolojisi
otomatik-buz-makinesi-40-dk-buz

Mutfakta ne zaman buza ihtiyaç duyacağınız belli olmaz. Özellikle çat kapı misafirler ya da maç izlemek için sizde toplanan arkadaşlar bir anda çok fazla buza ihtiyaç duymanıza neden olabilir. Arçelik buzdolaplarında bulunan Otomatik Buz Makinesi sayesinde bu gibi durumlara hazırlıklı olabilirsiniz. Otomatik Buz Makinesi özelliği bulunan Arçelik buzdolaplarında iki hazneli bir sistem bulunur. Üst bölmede boşaldıkça doldurmanız gereken bir su tankı, altta ise buz saklama haznesi yer alır. Otomatik Buz Makinesi kısa bir sürede suyu buza dönüştürür ve buz küplerini saklama haznesine boşaltır. Su tankındaki su bitinceye kadar bu işlem 8 kez tekrarlanır ve yaklaşık 1,5 kg buz elde edilir. Otomatik Buz Makinesi özelliğiyle buz kalıplarını doldurma zahmetine girmekten kurtulabilirsiniz. Bu özellik sayesinde her an dilediğiniz kadar buza sahip olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

 
 

                                                   Cool Plus Teknolojisi
Cool Plus Gardırop Tipi Buzdolabı

Yeni nesil bir No Frost sistemi olan Cool Plus, soğutucu ve dondurucu bölmeler için iki ayrı soğutma sistemi kullanır. Böylece, gıdaların donma riski düşer ve kokuları birbirine karışmaz. Cool Plus, daha hızlı soğutma ve dondurmaya ek olarak daha güçlü ve sessiz bir performans sunar.

 
                        
 
                                                                                                                                 Kahvaltılık 0 Bölmesi
kahvaltilik-sifir-bolmesi-yeni1-image

Bu teknoloji; yalıtılmış bölme tasarımı ve 0 ° C etrafında minimum sıcaklık dalgalanmaları için optimize edilmiş hava akışı sayesinde mümkündür.

 
 
 

                                                                                                                                  VitaminZone Teknolojisi
arcelik_vitaminzone_tech_image

Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle eder. Böylece buzdolabınızdaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunur.

 


HomeWhiz Gardırop Tipi Buzdolabı

HomeWhiz Teknolojisi ile evdeki akıllı beyaz eşyalarınızı internete erişebildiğiniz her yerden kontrol etmek çok kolay! Nerede olduğunuz hiç fark etmez! Akıllı cep telefonu veya tabletlerinizden Kablosuz Ağ Bağlantısı olan beyaz eşyalarınızı uzaktan çalıştırmanız ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.

 
 

Odour Fresh+ Koku Giderme TeknolojisiKoku önleme sistemi sayesinde buzdolabınızdaki kötü koku oluşumu % 90 oranında engellenir.
 
 

 

                                                                                                         Prosmart Inverter Kompresör
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.